Vi kan også hjælpe dig – på dine præmisser

Synes du, det du har læst om IPS-metoden og os lyder godt, og er du interesseret i at komme på et IPS-forløb, så kontakt os direkte eller fortæl din sagsbehandler om forløbet.

IPSCenter Danmark er en privat virksomhed, der samarbejder med dit jobcenter. Før du begynder i et IPS-forløb hos os, har vi en samtale, hvor vi sammen skræddersyr forløbet til dig, og samstemmer forventninger til hinanden.

Vi har ikke kontorer, hvor vi samler en masse kandidater, vi tager udgangspunkt i dig, og vi mødes, hvor det passer dig bedst – det når vi længst med.

Et forløb hos os foregår på dine præmisser, og du skal ikke passe ind i en bestemt kasse. Du skal bare være præcis den, du er, for det er sådan, vi kommer i mål.

Lidt om hvem IPSCenter Danmark er

IPSCenter Danmark er en konsulentvirksomhed, der har specialiseret sig i den evidensbaserede IPS-metode, fordi den virker.

Forskning viser, at der er ca. tre gange så stor chance for, at deltagerne i et IPS-tilbud når deres mål frem for andre beskæftigelsesindsatser.

Vi er blandt de få i landet, der har størst erfaring med IPS-metoden. Vores erfaring viser, at 60 procent af deltagerne i vores forløb kommer i job eller uddannelse og derved flyttes fra offentlig forsørgelse til hel eller delvis selvforsørgelse.

Vores kernekompetence er at matche mennesker med psykiske diagnoser eller psykisk sårbarhed med de rette arbejdsmæssige eller uddannelsesmæssige omgivelser.

Vi har stor erfaring og indsigt i arbejdet med ledige med psykiske udfordringer, indgående kendskab til jobcenterstrukturer og tværfagligt samarbejde på tværs af afdelinger og i psykiatrien, lige som vi har en god kontakt til det lokale erhvervsliv og uddannelsessystem.

Interesseret i at høre mere om vores tilbud om IPS-forløb? Ring på tlf. 51 90 56 06 eller send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hold dig opdateret om IPS - klik her

Følg med i nyt om IPS og

IPSCenter Danmark

 

Luk