Information til borgere om IPS-forløb

IPS (Individuelt Planlagt job med Støtte) er en beskæftigelsesindsats målrettet mennesker med psykisk sårbarhed eller diagnose, som har et ønske om og er motiverede for at komme i job eller uddannelse.

Hvis du er psykisk sårbar eller har en psykisk diagnose, er et IPS-forløb måske din vej til job eller uddannelse. Du kan finde information om, hvad et IPS-forløb er og hvordan det virker i denne sektion af hjemmesiden.

Sådan kommer du i job eller uddannelse

Du drømmer om at få et job eller begynde på en uddannelse. At få et endnu mere meningsfuldt og rigt liv. Vi tror altid på, at det kan lykkes for dig at nå dit ønske om et job eller en uddannelse – og din IPS konsulent støtter dig hele vejen.

 

Læs mere om IPS-metoden her

 


Sådan hjælper vi dig i et IPS-forløb

Du ved bedst selv, hvad du drømmer om, og det støtter vi. Støtten i IPS er individuel, og vi tager udgangspunkt i netop dine valg, ønsker og behov. Der er fokus på dine styrker og ressourcer. Symptomer er ingen hindring – det handler om at give dig den helt rette støtte og finde det helt rigtige jobmatch eller den helt rigtige uddannelse, der passer til dig.

 

Læs mere om IPS-forløbet her

 


Lad os hjælpe dig

Tror du, at et IPS-forløb er noget for dig, så kontakt os direkte eller fortæl din sagsbehandler om forløbet. Et forløb hos os foregår på dine præmisser, og du skal ikke passe ind i en bestemt kasse. Du skal bare være præcis den, du er, for det er sådan, vi kommer i mål.

 

Læs mere om, hvordan vi hjælper her

 

Interesseret i at høre mere om vores tilbud om IPS-forløb? Ring på tlf. 51 90 56 06 eller send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hold dig opdateret om IPS - klik her

Følg med i nyt om IPS og

IPSCenter Danmark

 

Luk