Temadag om IPS

IPSCenter Danmark tilbyder at afholde en temadag om målrettet og håndholdt indsats overfor borgere med psykiske diagnoser eller psykisk sårbarhed.

  • Hvordan skaber vi job eller uddannelse til borgere med psykiske diagnoser eller psykisk sårbarhed?
  • Og hvordan får vi forkortet tiden, hvor psykisk sårbare borgere er på forsørgelse, og får dem hurtigere i job eller uddannelse?

Det har vi en løsning på. IPS er en metode, der virker. Succesen er i hus, når borgeren er kommet i job eller uddannelse – og vores succesrate er over 50 %. Carsten Koch-udvalget nævner ligeledes IPS som en metode, der er velegnet til målgruppen af borgere med psykiske diagnoser.

I IPSCenter Danmark er vi så begejstrede for denne nye metode, at vi har et ønske om at udbrede viden om IPS til alle jobcentre i Danmark. Så både jobcentre og borgerne kan lykkes med det fælles mål, nemlig hel eller delvis selvforsørgelse. Derfor afholder vi denne temadag.

På temadagen fortæller vi mere indgående om metoden, og hvordan vi arbejder med den i praksis. Gå ikke glip af denne mulighed for at høre om de seneste resultater ud fra praksisorienteret IPS og find ud af, hvordan dit jobcenter kan få hjælp til at få denne gruppe borgere i job eller uddannelse på effektiv vis.

Vil du høre mere om muligheden for at få afholdt en IPS-temadag i dit jobcenter eller team? Ring på tlf. 51 90 56 06 eller send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hold dig opdateret om IPS - klik her

Følg med i nyt om IPS og

IPSCenter Danmark

 

Luk